U wilt uw woning verkopen en u vindt het belangrijk dat dat binnen een redelijke termijn en tegen een goede prijs gebeurt. U zoekt dan ook een makelaar die weet hoe hij een zo hoog mogelijke realistische prijs voor uw woning bepaalt én die voldoende energie steekt in de slimme promotie van de woning die te koop staat.

 

Snel verkopen en tegen de juiste prijs
Met drie kantoorlocaties en een werkgebied dat onder andere Mechelen, de deelgemeenten van Mechelen, Bonheiden, Keerbergen, Tremelo, Haacht, Putte en omgeving omvat, is Peeters & Verboven een expert in de woningmarkt in deze regio. Wij doen er alles aan om uw woning snel te verkopen tegen een goede prijs.

  • We bepalen een goede prijs voor de woning die u wilt verkopen.
  • We zoeken actief naar geïnteresseerden voor de woning die te koop staat.
  • We zorgen dat de woning die u wilt verkopen opvalt in het aanbod.
  • Van de woning die te koop staat geven wij een goede indruk in mooie documentatie.
  • Wij doen het nodige voor de aanvraag van alle noodzakelijke documenten voor het het verkoopsdossier.
  • Met slimme promotie zorgen wij dat u uw woning snel kunt verkopen.
  • Plaatsbezoeken zijn steeds onder begeleiding van een gespecialiseerde verkoper.
  • Wij stellen de verkoopovereenkomt op en informeren de notaris(sen) tot en met het verlijden van de akte.

Klik op deze link om een meer gedetailleerd overzicht te krijgen van onze werkzaamheden in functie van verkoop.

 

Ervaren makelaar
Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat u zich dus niet door om het even wie begeleiden. U kiest voor een erkende makelaar die feilloos uw behoeften en gevoelens aanvoelt
en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan. Bij ERA Peeters & Verboven bent u hiervoor aan het juiste adres. Al onze medewerkers kunnen goed luisteren. Uw vastgoed doorgronden, zodat u het snel en tegen de juiste prijs kunt verkopen. Dat vraagt kennis van zaken, ervaring, permanente bijscholing en visie in de vastgoedsector. ERA Peeters & Verboven is meer dan 35 jaar actief in de sector en heeft bij gevolg een stevige traditie als landmeter-, expertise-, en vastgoedkantoor.

 

Contact
Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze makelaars. U kunt eventueel ook zonder afspraak bij één van onze kantoren binnenlopen. Of vul voor het verkopen van uw woning het online formulier in en laat ons contact met u opnemen.

Comments are closed.