Wanneer u uw appartement wilt verkopen, dan zoekt u een bemiddelaar die voor u de zo gunstig mogelijke condities bepaalt. U wilt een goede prijs voor uw appartement, maar gezien de verkoopbaarheid ook een realistische prijs. En u wilt dat het appartement dat u verkoopt goed zichtbaar is voor mogelijke koper.

 

Opstellen uitgebreid verkoopdossier: Voor de verkoop van een appartement moet er een zeer uitgebreid verkoopdossier opgesteld worden, zonder de noodzakelijke documenten kan er niet verkocht worden, bovenop de standaard verkoopsdocumenten zoals bv. Kadastraal plan, legger, bodemattest, EPC, attest elektrische keuring, moeten er bijkomende opzoekingen en aanvragen gebeuren in functie van verkoop zoals bv: de verplichte documentatie over mede-eigendom (kopie van de basisakte en reglement inwendige orde, bedragen van het werkkapitaal – reservekapitaal – verschuldigde achterstallen, notulen van de algemene vergaderingen, afschrift van de recentste balans, enz.). Als professioneel vastgoedkantoor zorgen wij, indien nodig, voor deze noodzakelijke opzoekingen en aanvragen.

 

Landelijk netwerk
Peeters & Verboven is een kantoor met jarenlange ervaring en een stevige positie in de woningmarkt. Wij verhuren en verkopen appartementen, woningen en ander vastgoed. Dit doen wij vooral in de regio rond Mechelen en deelgemeenten, Bonheidenn Keerbergen, Haacht, Tremelo en Putte maar omdat wij ERA makelaar zijn hebben wij een landelijk dekkend netwerk. Wilt u via ons uw appartement verkopen, dan komt uw appartement in de immo database van alle ERA makelaars in België.

 

Publiciteit
Wij hechten veel belang aan de publiciteit om zo snel mogelijk voor een goede prijs uw appartement te verkopen:

  • Er worden professionele foto’s van het interieur en het exterieur gemaakt.
  • Wij plaatsen een opvallend gevelbord.
  • Wereldwijd wordt uw appartement te koop aangeboden via diverse goed bezochte websites.
  • Wij maken uitgebreide documentatie over het appartement voor kandidaat-kopers.
  • Wij doen de nodige opzoekingen en vragen de noodzakelijke documenten op voor het opstellen van een volledig technisch verkoopsdossier

Verder zoeken wij regelmatig de publiciteit via huis-aan-huisbladen, mailings en kranten en onderhouden wij persoonlijk contact met kandidaat-kopers. Wilt u uw appartement verkopen, neem dan spoedig contact met ons op of kom met óf zonder afspraak langs op een van onze kantoren.

Klik op deze link om een meer gedetailleerd overzicht te krijgen van onze werkzaamheden in functie van verkoop.

 

Contact
Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze makelaars. U kunt eventueel ook zonder afspraak bij één van onze kantoren binnenlopen. Of vul voor het verkopen van uw appartement het online formulier in en laat ons contact met u opnemen.

Comments are closed.