Reacties uitgeschakeld voor Nieuwbouwproject “Putsesteenweg”

Nieuwbouwproject “Putsesteenweg”

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 8 wooneenheden waarvan op het gelijkvloers en de 1ste verdieping telkens 3 en op de 2de verdieping 2 dakappartementen. De appartementen beschikken alle over 2 slaapkamers behalve het middenste appartement op het gelijkvloers, hier heeft u 1 slaapkamer.

De oppervlakten van de appartementen schommelen van ±71m² tot ±120m².
De oppervlakten van de terrassen schommelen van ±6,5m² tot ±46m².

Het gebouw wordt opgetrokken in duurzame materialen, de werken worden uitgevoerd door erkende en geregistreerde ondernemingen. Er wordt bij dit project veel aandacht besteed aan de akoestiek en het comfort.
Meer informatie hierover vindt u terug in het lastenboek.

Er is een autolift voorzien zodat u uw wagen kunt parkeren in de ondergrondse parkeergarage. De prijs voor een ondergrondse autostaanplaats bedraagt € 21.000 (exclusief kosten) en is niet inbegrepen in de kostprijs van het appartement. Vanuit de inkomhal heeft u een trap en een lift naar de verdiepingen.

Stedenbouwkundige inlichtingen: gelegen in woongebied, geen voorkooprecht, vergund, geen verkavelingsvergunning, geen dagvaarding.

Comments are closed.