Reacties uitgeschakeld voor Nieuwbouwproject “De Vaart”

Nieuwbouwproject “De Vaart”

Nieuwbouwproject bestaande uit 21 appartementen en 30 autostaanplaatsen met berging! Gunstig gelegen deels aan de Geerdegemvaart en deels aan de Tervuursesteenweg. Residentie ‘De Vaart’ bestaat uit 20 appartementen en 1 duplex appartement waarvan 7 gelegen op het gelijkvloers,  7 op de 1ste verdieping, 7 op de 2de verdieping en 1 duplex appartement op de 3de verdieping.  13 van deze appartementen zijn gelegen langsheen de Geerdegemvaart, de andere 8 langsheen de Tervuursesteenweg.Het gebouw zal bestaan uit 4 inkomhallen / trappenhallen waarvan 2 langsheen de Geerdegemvaart gelegen en 2 langsheen de Tervuursesteenweg.  Er wordt een gemeenschappelijke binnentuin aangelegd met een wandelpad en een gemeenschappelijk terras. Het gebouw is gunstig gelegen aan de Geerdegemvaart nabij het station van Mechelen,  in de buurt van winkels en met een makkelijke verbinding met de oprit van de E19.

Comments are closed.