Reacties uitgeschakeld voor Nieuwbouwproject “Borchthof”

Nieuwbouwproject “Borchthof”

Nieuwbouwproject bestaande uit 13 appartementen, 4 bovengrondse en 13 ondergrondse autostaanplaatsen! Gelegen aan de stadsrand van Mechelen nabij openbaar vervoer, winkels en scholen! Residentie ‘Borchthof’ is als volgt ingedeeld:

  • gelijkvloerse verdieping: 2 appartementen
  • 1ste verdieping: 4 appartementen
  • 2de verdieping: 4 appartementen
  • 3de verdieping: 3 appartementen

Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers en een terras. De appartementen zijn bereikbaar via liften en/of traphallen.Onder het gebouw ligt een ruime ondergrondse parking met 13 open parkeerplaatsen en de nodige technische lokalen. Op het gelijkvloers bevindt zich een bovengrondse parking met 4 overdekte open parkeerplaatsen, een ruime overdekte en afsluitbare fietsenparking en een gemeenschappelijke binnentuin.

Comments are closed.